Πίσω από τα κάγκελα ο διάλογος της Γκάγκα με τους Γεραπετρίτες (βίντεο)

9:38 π.μ. - Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023
09:01 π.μ. - Τετ, 25/38/2023
Image: Πίσω από τα κάγκελα ο διάλογος της  Γκάγκα με τους Γεραπετρίτες (βίντεο)

Στοχευμένες παρατηρήσεις και ερωτήσεις στην αν. Υπουργό

Δεν κλείνει το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, πάμε σιγά σιγά για τις προσλήψεις γιατρών ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της η αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την χθεσινή της επίσκεψη. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Κατά την έλευσή της προκλήθηκε μια ένταση καθώς δεν μπήκε στο νοσοκομείο από την κεντρική πύλη όπου την περίμενε συγκεντρωμένος κόσμος που διεκδικούσε λύσεις για τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Ωστόσο αργότερα, αφού έγινε η σύσκεψη στο γραφείο του εκτελών χρέη αν Διοικητή Γ. Πετράκη, πήγε να συναντήσει τους πολίτες που είχαν παραμείνει έξω από το Νοσοκομείο. Εκεί έγινε αποδέκτης της ανησυχίας των πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα για το μέλλον του Νοσοκομείου. Οι πολίτες ζητούσαν απαντήσεις για το πότε θα έρθουν γιατροί. «Θέλουμε το νοσοκομείο μας, θέλουμε γιατρούς. Να μην τρέχουμε σε άλλες πόλεις. Να μην πηγαίνουμε σε ιδιώτες γιατρούς». «Κλείνει» το σπίτι μας όταν πάμε τον γονέα μας σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο». «Παράγουμε για να τρώει η Ελλάδα και η μισή Ευρώπη και σεις μας έχετε απαξιώσει, είναι ντροπή σας». «Μόνο το Νοσοκομείο έχει η Ιεράπετρα, τίποτε άλλο» ήταν μερικές από τις εκφράσεις αγανάκτησης του κόσμου.

Η κα Γκάγκα απάντησε, εμείς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ισχυρότερα δημόσια νοσοκομεία, Υπάρχουν όμως και διαχρονικές δυσκολίες. Αναισθησιολόγους δεν έχουμε. Προκηρύσσουμε θέσεις, θα προκηρυχτούν και μέσα στον επόμενο μήνα, αλλάζουμε τα ΤΕΠ για να είναι πιο εξυπηρετικά για τον κόσμο, είπε μεταξύ άλλων.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews