Πλήθος κόσμου στο φρούριο Καλέ για την αποτροπή κατεδαφίσεων των αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία της Ιεράπετρας

11:38 π.μ. - Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
11:02 π.μ. - Τρί, 20/38/2024
Image: Πλήθος κόσμου στο φρούριο Καλέ για την αποτροπή κατεδαφίσεων των αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία της Ιεράπετρας

Εικόνες και video από το σημείο

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο φρούριο Καλέ με σκοπό να εμποδίσει τις μπουλντόζες από το να κατεδαφίσουν όλες τις αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 52.

Αίτημα όλων των επιχειρηματιών είναι η αναστολή των κατεδαφίσεων μέχρι τον Οκτώβριο αφενός για να μην χαθεί η τουριστική σεζόν και αφετέρου για να έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

hxonews

Το παρόν πρόβλημα έχει τις ρίζες του αρκετά χρόνια πίσω και συνεχώς υπήρχαν παρατάσεις αντί για ουσιαστική λύση του ζητήματος. Είναι γεγονός πως όλοι οι καταστηματάρχες έχουν κουραστεί με τόσες παρατάσεις γι’ αυτό και ζητούν πλέον μόνιμες λύσεις.

hxonews

Κάλεσμα στους Γεραπετρίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή, έκαναν ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Εμμ. Φραγκούλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ιεράπετρας-Προοπτική για το μέλλον», κ. Γ. Γουλιδάκης μαζί με τον κ. Α. Πανταζή, η κ. Χ. Χατζημαρκάκη, μέλος της παράταξης «Ιεράπετρα-Νέα Πορεία» και ο πρόεδρος του συλλόγου καφεστίασης Ιεράπετρας, κ. Εμμ. Μιχελαράκης, οι οποίοι μίλησαν σήμερα το πρωί στον Ηχώ 99,8 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews