Προσοχή - Αλλάζει ο τρόπος εισόδου και εξόδου στο παραλιακό πάρκινγκ Ιεράπετρας

12:34 μ.μ. - Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
12:04 μ.μ. - Τετ, 14/34/2021
Image: Προσοχή - Αλλάζει ο τρόπος εισόδου και εξόδου στο παραλιακό πάρκινγκ Ιεράπετρας

Νέες ρυθμίσεις και σημάνσεις για τη διευκόλυνση οδηγών και πεζών - Ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Γιώργος Ασπραδάκης στον Ηχώ 99,8

Νέες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν για την κίνηση των οχημάτων προς το παραλιακό πάρκινγκ της Ιεράπετρας και καλούνται τόσο οι οδηγοί όσο και πεζοί να είναι  ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι αλλαγές αυτές κρίνονται αναγκαίες ώστε να μπορεί ανεμπόδιστα να εργαστεί ο εργολάβος που θα κάνει το έργο του ύφαλου κυματοθραύστη, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Ασπραδάκης. 

hxonews
hxonews

Προσθέτει ότι τις τελευταίες δυο μέρες γίνεται η τοποθέτηση των σημάτων και επιπλέον τοποθετούνται κολωνάκια και γίνονται σημάνσεις στο οδόστρωμα.  Επιπλέον  ο εργολάβος έχει  τοποθετήσει  τον εργοταξιακό  οικίσκο στο χώρο  του παρκινγκ. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι  αλλάζει και η είσοδος στο παρκινγκ που μεταφέρεται προς την πλευρά που βρίσκεται  η υπαίθρια σκακιέρα πίσω από το παλιό Δημαρχείο  και η έξοδος θα είναι από το info kiosk. Τα φορτηγά του εργολάβου θα εισέρχονται στην πόλη από την οδό Βασαρμίδη θα κατευθύνονται  στην Εθνικής Αντιστάσεως και την πλατεία Κανουπάκη όπου θα στρίβουν δεξιά για  να φτάσουν στο παραλιακό παρκινγκ και θα φτάνουν στην προβλήτα από το κομμάτι του δρόμου που θα είναι κλειστό για τους λοιπούς οδηγούς για λόγους ασφαλείας.  Ενδεχομένως να υπάρξει μια ταλαιπωρία, ζητάμε την κατανόηση του κόσμου  αλλά όλα αυτά γίνονται προκειμένου ένα σημαντικό, ένα μεγάλο έργο να ολοκληρωθεί. Τα 1800  μπλόκια που απαιτούνται για το έργο έχουν ήδη αρχίσει να κατασκευάζονται, ευελπιστούμε και ο καιρός θα  είναι σύμμαχος ώστε το έργο να ολοκληρωθεί έγκαιρα και σε έναν περίπου χρόνο να είναι έτοιμο, ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης.