Προσοχή εν όψει έντονων καιρικών φαινομένων - Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Δήμου Ιεράπετρας

11:24 π.μ. - Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022
11:08 π.μ. - Τετ, 24/24/2022
Image: Προσοχή εν όψει έντονων καιρικών φαινομένων -  Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Δήμου Ιεράπετρας

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ν. Παπαδάκης στον Ηχώ 99,8 – Συστάσεις για αυξημένη προσοχή στις μετακινήσεις

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα αλλά και αύριο στην Κρήτη καθώς και σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας θέτοντας σε επιφυλακή τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

Σε ετοιμότητα και η αρμόδια υπηρεσία στον Δήμο Ιεράπετρας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριο Παπαδάκη να συστήνει στους πολίτες προσοχή και αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων. Αυξημένη προσοχή απαιτείται στις ιρλανδικές διαβάσεις, τόνισε.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο καλοκαίρι στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης για την πολιτική προστασία και την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών έχουν γίνει καθαρισμοί σε αγροτικούς και δασικούς δρόμους. Σε ότι αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων, μετά από επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη ενημερώθηκε ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν σχετικές εργασίες σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας.

Ακούστε εδώ τον κ. Παπαδάκη

-

* να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου και της Υπηρεσίας Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης, πραγματοποιούσαν καθαρισμούς σε σχάρες, φρεάτια και αγωγούς όμβριων υδάτων, παρουσία του αντιδημάρχου Κ. Αστροπεκάκη.

hxonews
hxonews