Πρωτοπορεί ο Δήμαρχός μας – Τώρα η ενημέρωση και σε «βίντεα»

9:54 π.μ. - Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023
09:04 π.μ. - Τετ, 12/54/2023
Image: Πρωτοπορεί ο Δήμαρχός μας – Τώρα η ενημέρωση και σε «βίντεα»

Εμπνεύστηκε από τη δόξα των πολιτικών στο τικ τοκ;

Άλλαξε όπως φαίνεται τακτική ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αναφορικά με τον τρόπο ενημέρωσης των δημοτών για τρέχοντα ζητήματα και χθες τον είδαμε να αφήνει πίσω του τα δελτία τύπου και να επιλέγει την ανάρτηση βίντεο. Εμπνεύστηκε φαίνεται από τις εκλογές και τους πολιτικούς που ανεβάζουν βίντεο στο τικ τοκ και θέλησε μάλλον και ο ίδιος να προσεγγίσει τη νεολαία.

Τον ακούμε λοιπόν, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο των ταξί Κ. Σαλπέα, να εξηγεί γιατί τμήμα της κεντρικής πλατείας της πόλης θα δοθεί προσωρινά προς χρήση στους οδηγούς ταξί προκειμένου έξω από την πιάτσα ταξί να γίνουν τα έργα που προβλέπονται για την ανάπλαση στο πλαίσιο του open mall. Σχολιάζοντας «Πολλή φασαρία για το τίποτα!!».

Βίντεο όμως ανάρτησε και με αφορμή την επίσκεψή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, συνοδευόμενος από τις αντιδημάρχους Χρύσα Χατζημαρκάκη και Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρονται τα εξής: «Η παρούσα Δημοτική Αρχή, όπως και οι προηγούμενες, συνεχίζει και στηρίζει έμπρακτα το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στόχος μας η προστασία των συμπολιτών μας από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

  • Ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα τους.
  • Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία και καλό Πάσχα
  • στον Συντονιστή, κ. Δημήτρη Μιχελάρο,
  • στους εργαζόμενους της Δομής και
  • στις 150 ωφελούμενες οικογένειες που στηρίζει καθημερινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες και τους φορείς που με τις δωρεές τους συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών τους δείχνοντας αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους τους».

Ένα ακόμη βίντεο με το οποίο μας ενημερώνει ότι σταματάνε τα έργα στον Δήμο της Ιεράπετρας για τον εορτασμό του Πάσχα. «Σεβόμενοι το κλίμα κατάνυξης της Μεγάλης Εβδομάδας, την οποία διανύουμε και επιθυμώντας να διευκολύνουμε την προσέλευση των επισκεπτών, η οποία αναμένεται να είναι αυξημένη, και την ομαλή μετακίνηση των κατοίκων στην πόλη, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι εργασίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία στην πόλη της Ιεράπετρας θα σταματήσουν τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου και θα ξεκινήσουν πάλι μετά το Πάσχα, την Τρίτη 18 Απριλίου 2023».