Σε Νεάπολη, Ελούντα και Άγιο Νικόλαο το πρώτο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Παλαιστινιακών Ταινιών στην Κρήτη

9:49 π.μ. - Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Τετ, 29/49/2024
Image: Σε Νεάπολη, Ελούντα και Άγιο Νικόλαο το πρώτο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Παλαιστινιακών Ταινιών στην Κρήτη

Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου - Διοργανώνει η Επιτροπή Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης

Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Παλαιστινιακών Ταινιών της Κρήτης, στη Νεάπολη, την Ελούντα και τον Άγιο Νικόλαο αντίστοιχα.

Στο επίκαιρο πλαίσιο της γενοκτονίας του λαού της Γάζας και της κατοχής της παλαιστινιακής γης από το κράτος του Ισραήλ και τους εποίκους από το 1948, πιστεύουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να δώσουμε φωνή στον παλαιστινιακό λαό.

Μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου, με την προβολή ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών βραδιών, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στον κοινό του Δήμου Αγίου Νικολάου, ένα παράθυρο για το ποια είναι η καθημερινή ζωή στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.

Έτσι, αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο Votsalo Cafe στον Άγιο Νικόλαο, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, θα συζητήσουμε μαζί σας για τις δράσεις μας υπέρ μιας ελεύθερης Παλαιστίνης και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Με αγάπη, αλληλεγγύη και δύναμη!

Επιτροπή Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης