Σήμερα τα εγκαίνια της μεγάλης αγροτικής έκθεσης Agroexpo 2019 στην Ιεράπετρα

11:26 π.μ. - Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019
11:09 π.μ. - Πέμ, 05/26/2019
Image: Σήμερα τα εγκαίνια της μεγάλης αγροτικής έκθεσης Agroexpo 2019 στην Ιεράπετρα

Ανοίγει τις πύλες της στις 16.00 - Στις 19.00 τα εγκαίνια

Έτοιμη να δεχτεί τους επισκέπτες της  η αγροτική έκθεση Agroexpo 2019 που διοργανώνεται για 3η χρονιά στην Ιεράπετρα η οποία εγκαινιάζεται σήμερα Πέμπτη 9 Μαϊου στις 19.00 στο Μισεδάκειο στάδιο Ιεράπετρας.
 

 
Οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λασιθίου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ιεράπετρας. Υλοποιείται δε, με την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης.


 
Βασικός στόχος της AgroExpo 2019 αποτελεί η προβολή της τοπικής παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδος, η προβολή καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και καλλιέργειάς καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων.
 
Ακούστε εδώ τον κ. Μανώλη Παπαδάκη να μας δίνει το κλίμα των τελευταίων προετοιμασιών, τις αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι και το κάλεσμα προς τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την έκθεση. 
 
 
Είσοδος 2 ευρώ
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παπαδάκη: