Σοβαρό τροχαίο στη Μεσσαρά με μητέρα και δύο παιδιά

9:56 π.μ. - Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
09:06 π.μ. - Τετ, 20/56/2018
Image: Σοβαρό τροχαίο στη Μεσσαρά με μητέρα και δύο παιδιά

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο Καστέλι και πιο σοβαρά τραυματίστηκε 7χρονη

 
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί κοντά στο Καστέλι Μεσσαράς.Το τροχαίο έχει συγκλονίσει όσoυς έμαθαν την είδηση, ακόμα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ αφού τραυματίες είναι μια 47χρονη μητέρα και δύο κορίτσια. 
 
Το τροχαίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη διασταύρωση Καστελίου στη Μεσσαρά όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά τους. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές αφού οι γονείς διαπίστωσαν ότι οι κόρες τους είχαν τραυματιστεί από τη σύγκρουση.
 
Πιο σοβαρά η 7χρονη
 
Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας 4 και 7 ετών και πιο σοβαρά έχει τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο το οποίο φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
 
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 7χρονη και τη μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για το μικρό κορίτσι.
 
Όσο για τη μητέρα και την 4χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα από τον πατέρα .Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το κακό ενώ τα βλέμματα όλων στρέφονται στη μικρή που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. 
 
 
neakriti.gr