Στα σκοτάδια οι εργατικές κατοικίες – Για πόσο ακόμα διερωτάται ακροάτρια του Ηχώ 99,8

11:29 π.μ. - Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Δευ, 11/29/2021
Image: Στα σκοτάδια οι εργατικές κατοικίες – Για πόσο ακόμα διερωτάται ακροάτρια του Ηχώ 99,8

Τίθεται θέμα ασφάλειας

Για την έλλειψη φωτισμού στις εργατικές κατοικίες στην πόλη της Ιεράπετρας διαμαρτύρονται κάτοικοι της περιοχής εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τα σκοτάδια αλλά και τον φόβο που αισθάνονται ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Η κα Κατερίνα μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι όταν αρχίζει να βραδιάζει φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Ιδιαίτερα τα παιδιά δεν μπορούν ούτε να βγουν για μια βόλτα, ούτε να παίξουν, ούτε να μετακινηθούν μόνα τους. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στη βόρεια πλευρά. Παρόλο που έχουν απευθυνθεί στον Δήμο, στη ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση. Κάποιες φορές γίνεται αλλαγή σε λιγοστές λάμπες αλλά το υπόλοιπο τμήμα είναι στα σκοτάδια. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και δεν έχουν τις απαιτούμενες παροχές. Οι πληροφορίες τους είναι ότι έχουν αποσυνδεθεί στύλοι στο βόρειο κομμάτι των εργατικών κατοικιών για λόγους οικονομίας.

Καλούμε τους αρμόδιους να ενδιαφερθούν, γιατί είμαστε εκτεθειμένοι από πολλές πλευρές, τόνισε η κα Κατερίνα κάνοντας στη συνέχεια αναφορά και για ελλιπή καθαριότητα.

φωτογραφία αρχείου