Στο Στρασβούργο μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

12:38 π.μ. - Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
12:12 π.μ. - Πέμ, 13/38/2018
Image: Στο Στρασβούργο μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

Θα εκπροσωπήσουν το σχολείο στην ημερίδα που διοργανώνεται στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, το Μάρτιο του 2019

 
Η Δ/νση και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας συγχαίρουμε τους τρεις μαθητές μας που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο στην ημερίδα που διοργανώνεται στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, το Μάρτιο του 2019.
 
Οι  μαθήτριες Ειρήνη Ψαρουδάκη (Γ´ τάξης) και  Ειρήνη Παπαδάκη (Β’ τάξης), καθώς και ο μαθητής Κωνσταντίνος Φραγκούλης ( Γ ‘ τάξης) συνεχίζουν την παράδοση που τα τελευταία χρόνια θέλει το σχολείο μας να  πρωτεύει στο νομό Λασιθίου και να συμμετέχει στην εν λόγω ημερίδα με εκπροσώπους σε πληθυντικό αριθμό!  Η συμμετοχή τους προέκυψε από τη  διάκρισή τους στο σχετικό  μαθητικό διαγωνισμό  Euroscola που διοργανώνει  η Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κάθε χρόνο.
 
Η  διάκριση  αυτή  μας τιμά ως σχολείο και μας κάνει περήφανους για τους μαθητές μας, διότι το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τις ιδέες των νέων μας.
 
Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή, υπεύθυνη και αποτελεσματική διαβούλευση  στο Στρασβούργο, στις 15 Μαρτίου 2019!
 
Τούς ευχόμαστε πάντα να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν, διατηρώντας άσβεστη τη δίψα για μάθηση και κοινωνική προσφορά που τους διακρίνει.
 
Από το 1ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ