Συνεχίζει τρένο ο ΟΦ Ιεράπετρας,νέο διπλό για την ομάδα του Μάγγου

9:28 μ.μ. - Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018
09:11 μ.μ. - Κυρ, 25/28/2018
Image: Συνεχίζει τρένο ο ΟΦ Ιεράπετρας,νέο διπλό για την ομάδα του Μάγγου

Δεν καταλαβαίνει από έδρες η ομάδα της Ιεράπετρας,επικράτησε και του Ατρόμητου στον Πειραιά εύκολα με 0-2 και διατηρήθηκε στην κορύφη του βαθμολογικού πίνακα

 Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς έχοντας την κατοχή της μπάλας, και χάνοντας συμαντικες ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το σουτ του Χύσι που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 44'.
 
Τελικά το γκολ του ΟΦΙ ήρθε ένα λεπτό αργότερα με τον Μαρτσάκη να κάνει το 0-1,και βγάζοντας το ανχος από την ομάδα της Ιεράπετρας στην επανάληψη.
 
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κλείδωσα την νίκη με τον Παπαδόπουλο στο 70' να κάνεις το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το σκορ να μένει εκεί μέχρι το φινάλε του ματς.
 
Ο ΟΦ Ιεράπετρας με αυτή την νίκη έδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα, συστατικό βασικό όταν κάνει πρωταθλητισμό.
 
ΟΦ Ιεράπετρας( Γιάννης Μάγγος) : Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Πυθαρούλης, Τζελέπης, Μηνάς (86' Κορομηλάς), Πότσι, Χύσι, Παπαδόπουλος (68' Καλημέρης),Μπλέντι,Τοπούζης (75' Κορρέτα), Μαρτσάκης (80' Γιουκούδης).
 
πηγή infosport.gr