Συνάντηση ΔΣ Ομοσπονδίας «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

10:56 π.μ. - Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
10:02 π.μ. - Πέμ, 22/56/2024
Image: Συνάντηση ΔΣ Ομοσπονδίας «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητήθηκε και η αναπτυξιακή προοπτική του τουριστικού τομέα του Λασιθίου

Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν.Κρήτης Γιώργο Χριστοδουλάκη , τον Αντιπρόεδρο Νίκο Αϊλαμάκη, τη Γ. Γραμματέα κα Στέλλα Βλαστού –Τσακονίκου και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Καταλυμάτων Μέραμβέλου Γιώργο Πεδιαδίτη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου Μιχάλης Κλώντζας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Μαρία Λαβδάκη.

Συζητήθηκε η αναπτυξιακή προοπτική του τουριστικού τομέα του Λασιθίου, η αναβάθμιση της λειτουργίας και της οργάνωσης των επιχειρήσεων που προσφέρουν τουριστικές υπηρεσίες και η υλοποίηση σχετικών δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

«Ο Τουρισμός είναι από τους βασικότερους πυλώνες με συμβολή στην τοπική οικονομία με άμεση επιρροή στην ευημερία μιας κοινωνίας, την απασχόληση, την προώθηση του πολιτισμού και την ανάδειξη της ιστορικής ταυτότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο»., δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος των τουριστικών καταλυμάτων Γιώργος Χριστοδουλάκης αφού ευχαρίστησε τον κο Ανδρουλάκη για τη συνεργασία και τη στήριξη του δήλωσε τα εξής: « Με τον αντιπεριφερειάρχη συζητήσαμε διεξοδικά για την παρουσία των καταλυμάτων εντός της αναπτυξιακής πορείας του τόπου. Διαπιστώσαμε ταύτιση απόψεων και συμφωνήσαμε να συνεχίζουμε τη συνεργασία».