Τα πολλά τροχαία «φέρνουν» φανάρια σε επικίνδυνο σημείο στην είσοδο της Ιεράπετρας

12:31 μ.μ. - Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021
12:11 μ.μ. - Τρί, 09/31/2021
Image: Τα πολλά τροχαία «φέρνουν» φανάρια σε επικίνδυνο σημείο στην είσοδο της Ιεράπετρας

Ετοιμάζεται μελέτη από την τεχνική υπηρεσία – Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο προσωρινών λύσεων για άρση της επικινδυνότητας δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο αντιδήμαρχος Γ. Ασπραδάκης

Τα αυξημένα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται σε διασταύρωση στην είσοδο της Ιεράπετρας από Παχειά Άμμο καθιστούν επιτακτική την ανάγκη παρεμβάσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποφυγή νέων ατυχημάτων αλλά και το ενδεχόμενο ακόμη και απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Θέτοντας σχετικό ερώτημα προς τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργο Ασπραδάκη δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ότι πράγματι πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς. Υπάρχουν σήματα οδικής κυκλοφορίας τα οποία θα πρέπει να γίνονται σεβαστά από τους οδηγούς. Η τεχνική υπηρεσία ετοιμάζει μελέτη για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών και εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτό θα βρεθεί λύση. Στο μεταξύ μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες πχ Τροχαία, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο για μια έστω προσωρινή λύση προκειμένου να αρθεί η μεγάλη επικινδυνότητα του σημείου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς και τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, σημείωσε ο κ. αντιδήμαρχος.