Το ευχαριστώ του συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη στήριξη των 150 ωφελούμενων οικογενειών της δομής

10:54 π.μ. - Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023
10:12 π.μ. - Πέμ, 28/54/2023
Image: Το ευχαριστώ του συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη στήριξη των 150 ωφελούμενων οικογενειών της δομής

Ο Δημήτρης Μιχελάρος μιλά στον Ηχώ 99,8

Κοντά σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη βρίσκεται συνεχώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τον συντονιστή κ. Δημήτρη Μιχελάρο από τη συγκεκριμένη δομή εξυπηρετούνται 150 μεμονωμένα άτομα και οικογένειες με τον αριθμό των ωφελούμενων να φτάνει περίπου τα 300 άτομα. Ο ίδιος ανέλαβε τον Απρίλιο του 2020. Για δυο χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλές δράσεις ή να δεχτούν τις επισκέψεις σχολείων όπως συνηθιζόταν. Παρόλα αυτά σύλλογοι και φορείς αλλά και πολίτες ήταν και είναι κοντά στην δομή. Και βέβαια ο Δήμος Ιεράπετρας με χρηματοδότηση και η Περιφέρεια Κρήτης. Αποχωρώντας από την θέση του Συντονιστή θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για τη στήριξη στο πρόσωπο του και την συνεργασία που είχαν αυτά τα τρία χρόνια της θητείας του ως συντονιστής. Όπως και όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την κοινωνική λειτουργό Ελένη Σπυροπούλου, τα σχολεία, τους συλλόγους, τα δημοπρατήρια, τις επιχειρήσεις, τον κάθε ένα που προσέφερε για τον συνάνθρωπο.

Ακούστε εδώ τον κ. Μιχελάρο:

-

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του :«Λειτουργήσαμε με αρχές, με αξίες και διαφάνεια. Η πολιτική μας είχε ως επίκεντρο τον άνθρωπο, κυρίως τον άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και να καλύψουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Τα τρία αυτά χρόνια που πέρασαν, όλα όσα καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα του σωστού προγραμματισμού, της καλής οργάνωσης, της συλλογικής προσπάθειας αλλά και της σκληρής δουλειάς των λιγοστών υπαλλήλων.

Οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις θερμές ευχαριστίες μου προς την προϊσταμένη της δομής καθώς και τους υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, η οποία ήταν ταυτόχρονα αποδοτική και δημιουργική. Χωρίς την δική τους συμβολή θα ήταν αδύνατον να στηθεί το δίχτυ προστασίας που απλώσαμε προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Οφείλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες επώνυμους και μη, τις τοπικές αρχές, τους φορείς, τα σχολεία και τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με πολλούς τρόπους τη δομή μας, όπως και τους εθελοντές μας που βοήθησαν όποτε τους ζητούσα κάτι. Θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Μανώλη Φραγκούλη και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνουν τις επόμενες ημέρες, καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους, όντας βέβαιος ότι υπάρχει μια σοβαρή δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για το καλό των συμπολιτών μας που είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Τους αποχαιρετώ όλους με πολλή αγάπη και πάντα θα θυμάμαι αυτή την κοινή δημιουργική πορεία που είχαμε σε αυτή τη δομή. Σας ευχαριστώ θερμά όλους».