VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 03.11 έως 08.11

12:27 μ.μ. - Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023
12:10 μ.μ. - Τρί, 31/27/2023
Image: VICTORIA CINEMAS | Τι θα δούμε από 03.11 έως 08.11

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών

VICTORIA CINEMAS - IERAPETRA

Εθν. Αντιστάσεως 32, Ιεράπετρα

Τηλέφωνο: 2842 089845

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: 

https://www.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 3/11 έως 8/11

ΛΕΪΝΤΙ ΜΠΑΓΚ & ΚΑΤ ΝΟΥΑΡ: ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3/11 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Jeremy Zag

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος

Διάρκεια: 102 λεπτά

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Trailer: https://youtu.be/o-JRQVE_Czw 

Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ 2 : Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4/11 στις 17:00

Σκηνοθεσία: Laurent Bru & Yannick Moulin

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Θανάσης Δρακόπουλος, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού

Διάρκεια:  90 λεπτά

Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση. Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ. Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο πιο έξυπνο και πιο διαβολικό από όλους. Για τον Maurice και τους φίλους του, τα στοιχήματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα!

Trailer: https://youtu.be/JB8L7ZbulEE 

ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5/11 στις 17:00

Σκηνοθεσία: Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

Διάρκεια:  99 λεπτά

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Trailer: https://youtu.be/ZF0WmWpKSL4 

FIVE NIGHTS AT FREDDY’S 

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3/11 στις 21:30

Σάββατο 4/11 και Κυριακή 5/11 στις 19:00 και στις 21:30

Δευτέρα 6/11 έως Τετάρτη 8/11 στις 19:00 

Σκηνοθεσία: Έμα Τάμι

Ηθοποιοί: Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Κατ Κόννερ Στέρλινγκ, Πάιπερ Ρούμπιο, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον και Μάθιου Λίλαρντ

Διάρκεια:  110 λεπτά

Καταλληλότητα: Κ15

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες; Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά , συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Trailer: https://youtu.be/a3DqEvwDF4w

THE EQUALIZER 3: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

hxonews

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6/11 έως Τετάρτη 8/11 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua

Ηθοποιοί: Denzel Washington, Dakota Fanning, Sonia Ammar, David Denman, Eugenio Mastrandrea, Gaia Scodellaro

Διάρκεια: 109 λεπτά

Ο πρώην μυστικός πράκτορας και κυβερνητικός εκτελεστής Robert McCall (Denzel Washington) προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων. Καταλήγει στη Νότια Ιταλία όπου νιώθει σαν το σπίτι του, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι είναι υποχείρια της τοπικής μαφίας. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

Trailer: https://youtu.be/ZVJtCHsXW1o