Χαιρετισμός Μ. Θραψανιώτη στην ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Οροπεδίου Λασιθίου

8:39 π.μ. - Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019
08:08 π.μ. - Παρ, 30/39/2019
Image: Χαιρετισμός Μ. Θραψανιώτη στην ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Οροπεδίου Λασιθίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ Γιάννη,
 
 
σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής.
 
Λυπούμαι ειλικρινά που δεν θα παραβρεθώ, παρ' όλο που ήταν στο πρόγραμμα μου.
 
Θέλω να συγχαρώ τόσο εσένα προσωπικά  όσο και τους συμβούλους που εκλέχθηκαν, παλαιούς και νέους, και να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή επιτυχία  στις προσπάθειες σας.
   
Από μέρους μου, θέλω να διαβεβαιώσω τόσο το δημοτικό συμβούλιο  όσο και τους φορείς του Οροπεδίου ότι θα είμαι παρών και, σε συνεργασία μαζί σας, να παρακολουθούμε, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα που δρομολογήθηκαν την προηγούμενη περίοδο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να αναδείξουμε και να διεκδικήσουμε μαζί όσα έχει ανάγκη ο τόπος.
 
Πιστεύω ότι η συνεργασία μας υπήρξε εποικοδομητική, με κορυφαίο επίτευγμα την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατασκευή των δικτύων της λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου. Ένα έργο που θα ενισχύσει την παραγωγή και θα δώσει παρά πέρα ώθηση στις καλλιέργειες.
 
Θεωρώ επίσης πολύ σημαντική την ολοκλήρωση του Αγωγού του Αποσελέμη με το μικρότερο περιβαλλοντικό κόστος.
 
Στα θετικά της συνεργασίας μας προσθέτω την χρηματοδότηση για έργα από τον Φιλόδημο (όπου ο Δήμος σας κατάφερε να πετύχει πολύ υψηλές χρηματοδοτήσεις αναλογικά), την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου Τζερμιάδων στον Δήμο και την χρηματοδότηση του παιδικού σταθμού.
 
Θα είμαι επίσης παρών να επικροτήσουμε κάθε θετικό  μέτρο της νέας κυβέρνησης, που θα στηρίζει τα λαϊκά στρώματα αλλά και απέναντι σε κάθε μέτρο που θα επιδεινώνει και θα δυσκολεύει της πλειοψηφίας του λαού μας.
 
Εύχομαι καλή επιτυχία.
 
 
Με ιδιαίτερη  εκτίμηση
Μανόλης Θραψανιώτης 
Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ