«Στο ‘χα πει ότι θα σε στείλω στην εντατική»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος εκβιαστών

9:21 π.μ. - Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Τετ, 14/21/2023
Image: «Στο ‘χα πει ότι θα σε στείλω στην εντατική»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος εκβιαστών

Είχαν πελάτες αστυνομικούς

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, την ώρα που το θύμα βρισκόταν σε μία λίμνη αίματος, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων τηλεφώνησε σε άλλο μέλος του κυκλώματος. Στη συνομιλία τους ακούγονται να λένε:

«Και τον ξεκινάω σε κάτι κλωτσομπουνίδια με το πιστόλι στο κεφάλι, ταυλιάζει κάτω και βάζω δύο και λέω τώρα στείλτε τον στην εντατική μη σηκωθεί. Και του σπάμε σαγόνια, χέρια πόδια, μύτες, ζυγωματικά, όλα. Του λέω στο ‘χα πει ότι θα σε στείλω στην εντατική».

-

Από αυτές τις τηλεφωνικές συνομιλίες βγαίνει το συμπέρασμα ότι είχαν στοχοποιήσει ακόμα και τους αστυνομικούς του τμήματος εκβιαστών για το τι θα γίνει σε περίπτωση που σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος τους και τους συλλάβουν.

Σημειώνεται στις συνομιλίες τους αυτές αναφέρονται στα χειρότερα που θα μπορούσαν να κάνουν στους αστυνομικούς.

-

Την ίδια ώρα οι έρευνα γίνεται και για εμπλεκόμενους αστυνομικούς εκτός από την ένστολη που έδινε πληροφορίες στα μέλη του κυκλώματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ερευνάται ένα ζευγάρι αστυνομικών που ενδέχεται να παρουσιάστηκε στη συμμορία ως πελάτες και να ζήτησε να ξυλοκοπήσουν έναν επιχειρηματία με τον οποίο είχαν διαφορές.

ethnos.gr