Κ. Μητσοτάκης από Σητεία: Σας ευχαριστώ για την γαλάζια υποδοχή

1:15 μ.μ. - Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
01:05 μ.μ. - Τρί, 30/15/2023
Image: Κ. Μητσοτάκης από Σητεία: Σας ευχαριστώ για την γαλάζια υποδοχή

Οι Λασιθιώτες "πρέπει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο" για την υγεία

Στη Σητεία έφτασε λίγο πριν τις δώδεκα και μισή το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού. Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτακη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι η Σητεία, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Κατά την άφιξή στο λιμάνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μαντινάδες από συγκεντρωμένους. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Σας ευχαριστώ για τη γαλάζια υποδοχή. Όλη η Κρήτη έγινε γαλάζια στις 21 Μαϊου.

Στο πρόγραμμα μας προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε από τη Σητεία, από το Λασίθι.

Είμαι σίγουρος θα είστε γουρλήδες και θα γιορτάσουμε μια ακόμη μεγάλη νίκη στις νέες εκλογές είπε ο κ. Μητσοτάκης για να σταθεί στον ΒΟΑΚ, τον τουρισμό, τα εγγειοβελτιωτικά έργα στον νομό , την υγεία λέγοντας χαρακτηριστικά για την υγεία ότι "πρέπει να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο" και ότι στις προτεραιότητες είναι η δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχει ξεχασμένη Ελλάδα, ξεχασμένο Λασίθι, ξεχασμένη Σητεία. Θέλω να πάμε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Οι επόμενες εκλογές είναι κρίσιμες. Ζητάμε ξανά την ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό.