Το αποτέλεσμα των εκλογών, το παρασκήνιο και πως πάμε στις επόμενες

11:37 π.μ. - Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Δευ, 29/37/2023
Image: Το αποτέλεσμα των εκλογών, το παρασκήνιο και πως πάμε στις επόμενες

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης και οι εκτιμήσεις για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Σε ποικίλα θέματα και με έμφαση στις εκλογές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης. Κάνοντας καταρχάς μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, εξέφρασε στη συνέχεια την άποψη ότι συντρέχουν οι συνθήκες εκείνες ώστε, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Λασίθι και όχι μόνο, να ανακτήσει δυνάμεις, να φέρει κοντά του τον κόσμο που για κάποιους λόγους είχε απομακρυνθεί. Ευχόμενος στο σημείο καλή επιτυχία στην κα Κατερίνα Σπυριδάκη που εκλέχθηκε ως Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ , στον νομό.

Ερωτηθείς ο κ. Γουλιδάκης για το εάν δύναται να δούμε το όνομά του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές είπε ότι επειδή πάμε σε νέες εκλογές υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να μπουν δηλαδή νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια. Σε ότι τον αφορά, δεν γίνονται τέτοιες συζητήσεις.

Ο κ. Γουλιδάκης μίλησε ακόμη για το παρασκήνιο πίσω από τη σύσταση του ψηφοδελτίου στο Λασίθι, σημειώνοντας ότι ακολουθήθηκαν οι διαδικασίας για να προσθέσει ότι στην προσπάθεια να βρεθεί γυναίκα για να συμπληρωθεί προτάθηκαν οι κόρες του που ευγενικά και σεβόμενες τον διαρκή αγώνα του ιδίου, δεν αποδέχθηκαν. Αποδεχθήκαμε πρόθυμα την πρόταση να είναι η κα Κατερίνα Σπυριδάκη ως υποψήφια. Στόχος στις επόμενες εκλογές είναι να αυξηθούν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και να καταδείξουμε στο λαό ότι το κόμμα που μπορεί να εργαστεί για δικαιοσύνη και κοινωνική ισότητα, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Ακούστε εδώ τον κ. Γουλιδάκη ο οποίος με την ιδιότητά του ως οικονομολόγος αναφέρεται και σε θέματα οικονομίας