Το ευχαριστώ Πλακιωτάκη στους Λασιθιώτες και η δέσμευση για το Λασίθι

9:37 π.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2023
09:05 π.μ. - Τρί, 23/37/2023
Image: Το ευχαριστώ Πλακιωτάκη στους Λασιθιώτες και η δέσμευση για το Λασίθι

Κάλεσμα να στηριχθεί η Ν.Δ. για αυτοδύναμη κυβέρνηση

Στο μπλε "βάφτηκε" ο νομός Λασιθίου και η χώρα στις εκλογές της 21ης Μαϊου που ήταν άλλωστε και ο στόχος, με τον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, Υπουργό Ναυτιλίας να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Λασιθιωτών λαμβάνοντας πάνω από 12.000 ψήφους που τον φέρνουν και πάλι στα έδρανα της Βουλής.

Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 για το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε ότι ο κόσμος επέλεξε τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία.

Επιβράβευσε και την πρόταση της Ν.Δ. να προχωρήσουμε μπροστά και γρήγορα. Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες για τη μεγάλη στήριξη στη ΝΔ και προσωπικά. Θα αγωνιστώ για τον νομό και σε επίπεδο χώρας.

Εάν είχαμε την ενισχυμένη αναλογική με το ποσοστό που έλαβε η ΝΔ, θα είχε σχηματίσει μια ισχυρή κυβέρνηση. Σε αυτή τη φάση περιμέναμε ότι θα είχαμε μια σημαντική διαφορά. Το εύρος δεν το περιμέναμε. Η ευθύνη είναι μεγάλη. Η κατεύθυνση του κόσμου είναι σαφή και ξεκάθαρη. Θέλει μια ισχυρή ΝΔ και μια ισχυρή χώρα, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους. Στέλνοντας στη συνέχεια ένα μήνυμα για τις επόμενες εκλογές λέγοντας ότι η προσπάθεια για την επίτευξη της αυτοδυναμίας έχει ξεκινήσει.

Στις επόμενες εκλογές θέλουμε μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. Προσωπικά αυτό που δεσμεύομαι είναι να εργαστώ με μεγαλύτερη ένταση και προσπάθεια για την Ελλάδα και για το Λασίθι, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τόνισε. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νεοεκλεγέντα Βουλευτή του νομού με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κα Κατερίνα Σπυριδάκη σημειώνοντας, " προσβλέπω στη συνεργασία, τα μεγάλα θέματα θεωρώ πρέπει να μας βρίσκουν μαζί".

Ακούστε τον κ. Πλακιωτάκη