Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Λασίθι Σ. Συμεωνίδης στον Ηχώ 99,8

10:26 π.μ. - Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023
10:05 π.μ. - Παρ, 12/26/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Λασίθι Σ. Συμεωνίδης στον Ηχώ 99,8

Οι εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών και οι θέσεις για τα προβλήματα του Λασιθίου

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Λασίθι Σ. Συμεωνίδης μίλησε στον Ηχώ 99,8 εν όψει των εθνικών εκλογών κάνοντας κάποιες πρώτες προβλέψεις για την επόμενη μέρα των εκλογών λέγοντας ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεργασίας από την 21η του Μάη καθώς υπάρχει σύγκλιση στα συστημικά κόμματα για να στηριχθεί μια αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αν πάμε στις δεύτερες στόχος των πρώτων κομμάτων φαίνεται πως θα είναι να «κλέψουν» ψήφους από τα άλλα κόμματα αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα της 21ης Μάη για να πάνε σε αυτοδυναμία, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει.

Ανέλυσε στη συνέχεια θέσεις για το ενεργειακό λέγοντας ότι οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας πρέπει να αξιοποιηθούν με ασφάλεια στα ενεργειακά αποθέματα και παροχή φθηνής ενέργειας στους πολίτες. Μίλησε ακόμη για το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο όπως είπε επικαλούνται όλοι ότι θα το αξιοποιήσουν καθένας με τον τρόπο του την επόμενη μέρα, όμως το Ταμείο Ανάκαμψης υποστήριξε είναι ένα υπερμνημόνιο με προϋποθέσεις και όρους και οι χρηματοδοτήσεις που ευνοούν το μεγάλο κεφάλαιο.

Μίλησε ακόμη για έργα και μελέτες που ανακοινώνονται, εξαγγέλλονται αλλά δεν προχωράνε και έκανε αναφορά, στον ΒΟΑΚ. Τον πρωτογενή τομέα και τις εκτάσεις που δεν καλλιεργούνται λόγω αυξημένου κόστους παραγωγής. Στις εξαγγελίες για το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου. Για τις δομές υγείας και τα Νοσοκομεία του νομού κ.α.

Ακούστε εδώ τον κ. Συμεωνίδη.