Εκλογές 2023 – ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ : Η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Σπυριδάκη στον Ηχώ 99,8

11:43 π.μ. - Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Τρί, 20/43/2023
Image: Εκλογές 2023 – ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ : Η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Σπυριδάκη στον Ηχώ 99,8

Η ψήφος στις 25 Ιουνίου να είναι ψήφος εμπιστοσύνης και όχι αγανάκτησης

Η κα Κατερίνα Σπυριδάκη υποψήφια Βουλευτής στον νομό Λασιθίου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , η οποία και έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8. Κάνοντας καταρχάς ένα σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα και την έκπληξη για πολλούς για την εκλογή της. Κάτι που όπως είπε τη γεμίζει με ευθύνη και βάρος που επιθυμεί να μετατρέψει σε δράση για το καλό του νομού Λασιθίου.

Ανέλυσε στη συνέχεια θέσεις για την υγεία και την ανάγκη στήριξης των νοσοκομείων. Μίλησε για τον πρωτογενή τομέα και την αναγκαιότητα ενίσχυσης των παραγωγών, έκανε αναφορά στη μείωση του κόστους παραγωγός και τη χρησιμότητα σύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό. Εξέφρασε επίσης την άποψή της για το ενδεχόμενο επανίδρυσης του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού.

Εξήγησε γιατί λένε όχι σε συνεργασίες και γιατί επιβάλλεται να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση. Ενώ στο μήνυμά της για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου επεσήμανε πως ο κόσμος δεν πρέπει να απέχει και η ψήφος του να είναι ψήφος εμπιστοσύνης και όχι αγανάκτησης ή θυμού.