Εκλογές 2023 - Λασίθι: Η υποψήφια με το ΚΚΕ Δαλαβέρου – Καρύδη Ειρήνη στον Ηχώ 99,8

9:53 π.μ. - Τρίτη, 16 Μαΐου 2023
09:05 π.μ. - Τρί, 16/53/2023
Image: Εκλογές 2023 - Λασίθι: Η υποψήφια με το ΚΚΕ Δαλαβέρου – Καρύδη Ειρήνη στον Ηχώ 99,8

Το ΚΚΕ πάντα δίπλα στους αγώνες του λαού

Η υποψήφια με το ΚΚΕ στον Νομό Λασιθίου κα Δαλαβέρου – Καρύδη Ειρήνη από το Οροπέδιο Λασιθίου, δημοτική σύμβουλος, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 για την υποψηφιότητά της. Αναλύοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για τα διαχρονικά και τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό τονίζοντας ότι μόνο με πάλη και αγώνα θα έρθουν οι λύσεις. Αναφέρθηκε στη διάσπαση της αριστεράς τονίζοντας ότι η κομμουνιστική αριστερά έχει τα δικά της κριτήρια. Το εάν είναι κάποιος αριστερός το αποδεικνύει στην πράξη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει δείξει, τόνισε.

Σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνουν στο πλαίσιο των περιοδειών τους είπε ότι ο κόσμος δείχνει να συμπαραστέκεται στο ΚΚΕ και αυτό είναι αισιόδοξο. Ευελπιστούν αυτό να εκφραστεί και στην κάλπη. Η κατάσταση που ζούμε μας δείχνει ότι δεν πρέπει να πισωγυρίζουμε, επεσήμανε.

Στάθηκε κατόπιν στα θέματα του Λασιθίου όπως τον πρωτογενή τομέα, τα εγγειοβελτιωτικά έργα και τη διαχείριση νερού, τις σχολικές κτιριακές υποδομές, την ακρίβεια, το οδικό δίκτυο και τα προβλήματα που καταγράφονται.

Ακούστε εδώ την κα Δαλαβέρου

-

Προεκλογικές Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στο Λασίθι

Η Κ.Ο. Λασιθίου του ΚΚΕ , μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, διοργανώνει τις ακόλουθες πολιτικές συγκεντρώσεις με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ! Μόνο ο λαός σώζει το λαό!».

Συγκεκριμένα:

-Την Τετάρτη 17 Μαΐου στον Άγιο Νικόλαο, ώρα 19:00, στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Νικολάου, με τίτλο: «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ! Μόνο ο λαός σώζει το λαό!» Θα μιλήσει η Φραγκοπούλου Μαρία υποψήφια Βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν οι Δαλαβέρου-Καρύδη Ρένα και Συμεωνίδης Σίμος υποψήφιοι Βουλευτές Λασιθίου με το ΚΚΕ.

-Την Πέμπτη 18 Μαΐου στην Ιεράπετρα, ώρα 20:00, στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας με τίτλο: «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια. Στους διπλούς εκβιασμούς υπάρχει μόνο μία απάντηση: ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!». Θα μιλήσει ο Δερμιτζάκης Κωστής υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Συμεωνίδης Σίμος, υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ. Θα προηγηθεί συναυλία.

Το Γραφείο Τύπου